Вітаємо призерів ІХ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2018»!

Найбільш рейтингова та широкомасштабна подія в освітній галузі України – ІХ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2018» відбулася 15-17 березня у м. Києві. Виставка проводиться з метою об’єднати зусилля учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проектів і програм, узагальнити та поширити кращий інноваційний досвід освітньої та наукової діяльності, сприяти розширенню перспективних форм міжнародного співробітництва, обговорити шляхи реалізації завдань сучасного етапу реформування національної освіти, продемонструвати педагогам і фахівцям новітні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проекти, програми та рішення для вдосконалення освітнього процесу.

Учасниками заходу були два освітні заклади міста Чернівців: Чернівецький ліцей №3 та Чернівецька гімназія №6 імені Олександра Доброго (Alexandru cel Bun), які отримали золоті медалі та дипломи виставки у тематичній номінації «Впровадження сучасних методів навчання, проектів, програм і технологій для удосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу».

За презентацію досягнень інноваційних пошуків у реформуванні національної сфери освіти та науки директори закладів Зегрюк Микола Еммануїлович та Ігнат Іван Аурелович отримали сертифікати Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук та оргкомітету виставки.
Вітаємо директорів та педагогічні колективи закладів з високими нагородами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *