Щоб зробити дивовижну річ, потрібні роки терпіння і наполегливої праці.

Відповідно до плану роботи управління освіти Чернівецької міської ради на 2018/2019 навчальний рік 07 грудня 2018 року на базі Чернівецького ЗЗСО І – ІІІ ступенів № 11 (керівник – Герасим’юк М.В.) відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів обслуговуючої праці у формі семінару-практикуму з проблеми «Впровадження в освітній процес технологій з виготовлення об’єктів проектування методом в’язання».

Засідання відкрив головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти управління освіти  Білоус С.В., який ознайомив учасників семінару з темою, завданнями та планом проведення.

Керівник закладу Герасим’юк Марія Василівна, яка гостинно зустріла учасників засідання презентувала заклад освіти.

Із грунтовною доповіддю з презентаційними матеріалами на тему: «Впровадження в освітній процес технологій з виготовлення об’єктів проектування методом в’язання» перед учасниками  виступила Труфин Наталія Миколаївна, вчитель обслуговуючої праці. По завершенню виступу учителям був запропонований показ в’язаних моделей одягу.

Виконання практичної частини супроводжувалось у формі уроку в 7-му класі на тему: “В’язання спицями як вид декоративно-ужиткового мистецтва. Інструменти та матеріали для роботи” та майтер-класом для учасників семінару, які спробували за допомогою правильного читання схем в’язання гачком, виконати роботу “Сніжинка”.

Семінар сприяв підвищенню професійної майстерності вчителів щодо реалізації компетентнісного підходу до проведення уроків обслуговуючої праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *