Прем’єра новорічної вистави «Казка старого ліхтаря»

Світлий, казковий, сповнений радісними подіями день в оточенні рідних та близьких – ось з чим асоціюється Новий рік. Уже багато років позашкільна родина БТДЮ створює дивовижні вистави та ділиться своїм новорічним настроєм з усіма.
27 та 28 грудня 2018 року відбулася прем’єра новорічної вистави «Казка старого ліхтаря» для вихованців гуртків БТДЮ, учнів ЗОШ району та ОДПТС «Садгора».
У виставі брали участь: педагоги БТДЮ, вихованці театрального гуртка «Натхнення», гуртків вокального мистецтва «Гармонія» та «Дивоцвіт», ансамблю спортивно-бального танцю «Рандеву» та Зразкового ансамблю танцю «Сузір’я Т».
Події, що розгорталися на сцені та неординарні персонажі захоплювали глядачів з першого погляду. Глядацьку симпатію завоювали навіть негативні персонажі. Музичні та хореографічні номери гармонійно доповнювали виставу та викликали захват як у дітей, так і у дорослих, які виражались бурхливими оваціями.
Це було справжнє новорічне свято не тільки для глядачів, але й для артистів. Море позитивних емоцій, радісний та піднесений настрій залишились від перегляду казкового дійства. Багато глядачів по завершенню фотографувались з артистами на згадку про цю чудову виставу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *