Підсумки роботи освітньої галузі підведені, вектори розвитку визначені

05 липня 2022 року в онлайн-режимі на платформі ZOOM за участю  членів колегії відбулося підсумкове засідання  колегії управління освіти Чернівецької міської ради.

Члени колегії розглянули довідку про підсумки розвитку галузі освіти Чернівецької міської територіальної громади за 2021/2022 навчальний рік, обговорили пріоритетні завдання на 2022/2023 навчальний рік та схвалили план роботи управління освіти на ІІ півріччя 2022 року.

Ознайомившись з інформацією про оновлення освітнього середовища в початковій школі як передумови ефективного впровадження Концепції Нової української школи, члени колегії прийшли до висновку, що  освітня стратегія нашої  громади і надалі буде спрямована на забезпечення умов функціонування і розвитку системи освіти, впровадження в життя освітньої реформи держави – Нової української школи.

Водночас, на засіданні розглянуто  питанння щодо створення в закладах загальної середньої освіти належних умов для безпечного та якісного харчування дітей, а також  виконання рішення колегії управління освіти міської ради від 28.04.2021р. № 2/2021-2 «Про результати моніторингу роботи сайтів закладів загальної середньої і дошкільної освіти та якості їх наповнення».

З кожного питання членами колегії   прийнято відповідні рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *