Про проведення Всеукраїнської виставки досягнень юних натуралістів «Виставковий павільйон НЕНЦ»

        Відповідно до листа Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації)  від 21.09.2022 №01-34/1648 Управління освіти Чернівецької міської ради інформує про те, що з 18 по 20 жовтня 2022 року у місті Києві Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді проводиться Всеукраїнська виставка досягнень юних натуралістів «Виставковий павільйон НЕНЦ» (далі – Виставка).

До участі в заході запрошуються команди закладів позашкільної, загальної середньої та професійної освіти, що займаються практичною, науково-дослідницькою діяльністю у галузі біології, екології, сільського господарства у складі 4 осіб: 3 учні та 1 керівник.

Форма проведення: змішана, дистанційна та офлайн. Для участі у Виставці необхідно до 10 жовтня 2022 року зареєструватись за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdDQstiklKObdy_xsX7n02okT3tUT9_0frbYQq6xjQoTENWw/viewform

Витрати на проїзд, проживання і харчування учасників здійснюється за рахунок організації, що відряджає.

Контактна особа: (096) 046-46-95 (Микола Пінчук); e-mail: pinchuk@nenc.gov.ua

Просимо поширити інформацію щодо проведення Виставки серед закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *