Чернівецькі ліцеїсти стали бронзовими призерами на Чемпіонаті світу

Назарій Пранничук та Дарія Булай є 10-класниками ліцею №13. Обоє добре вчаться. Вони каратисти, які вже мають не одну перемогу.
26-30 жовтня у місті Конья (Туреччина) пройшов Чемпіонат світу серед кадетів, юніорів та молоді (U21). У змаганнях взяли участь майже 1800 спортсменів з 98 країн планети, серед яких були 33 представники України.
Буковинське карате у складі збірної команди України гідно представили каратисти спортивного клубу «Лідер» – Дарія Булай та Пранничук Назарій.
У категорії кадети (-57 кг) Назарій Пранничук здобув бронзову нагороду.
Суперником «лідерця» у фіналі був японець, якого наш земляк впевнено переміг з рахунком 4:1.
Другу бронзу для України виграла Дарія Булай (+54 кг).
У скандальному півфіналі Дарія через помилку іранського судді поступилася хорватській спортсменці з рахунком 1:0. А у бронзовому фіналі впевнено перемогла представницю збірної Сербії – 1:0.
Радість медалістів розділяють їхні тренери – Валерій Чоботар, Олександр Пікулін, Андрій Лазоренко та Олександр Лендел.
Дуже цікаво, що обоє спорттсменів вже мають за плечима не одну нагороду, і навіть перемагали вже цього року.
Дарія Булай виборола золоту медаль на Чемпіонаті Європи (Прага) серед юніорів та кадетів. Та золото на третьому етапі Молодіжної ліги (Karate 1 Youth League) у липні цього року в Хорватії.
Пранничук Назарій теж здобув золоту медаль на третьому етапі Молодіжної ліги (Karate 1 Youth League) в липні у Хорватії. Та золото на Чемпіонаті України у серпні у Львові (КУМІТЕ КАДЕТИ, до 57 кг).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *