Робоча зустріч з керівництвом ДУ “Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України “

Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Чернівецької ТГ зустрілася, у форматі робочої зустрічі, з керівництвом  ДУ “Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”. Під час зустрічі обговорили питання взаємодії у рамках  Всеукраїнського пілотного Проєкту “Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі”.

Гопко Наталія,  генеральна  директорка ДУ “Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”, головна санітарна лікарка області, запропонувала кілька напрямків співпраці, зокрема з питань організації превентивних заходів (лекції, інтерактивні заняття тощо) з основ безпеки та захищеності життя і діяльності учасників освітнього процесу, суспільства і життєвого середовища від небезпечних та шкідливих факторів.

Родіка Тіміш, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Чернівецької ТГ, консультант Чернівецького ЦПРПП, зазначила на важливості взаємодії у проведенні спільних превентивних заходів щодо протидії тютюнокурінню.

До зустрічі приєдналися Наталія Бабій, заступник  генерального директора ДУ “Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України ” та Аліна Гаргаля, начальник відділу комунікацій та інформаційно-роз’яснювальної роботи ДУ “Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”.

Чернівецький Центр контролю та профілактики хвороб надав роздатковий матеріал з протидії тютюнопаління у закладах освіти.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *