Екологічно свідомі та творчі

Завершився міський етап щорічного Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім».
У конкурсі взяло участь 17 колективів – агітаційних бригад, закладів загальної середньої та позашкільної освіти Чернівецької громади.
Професійне журі зібралося у ліцеї № 14, аби переглянути всі роботи. Адже в умовах воєнного часу, конкурс проходив онлайн.
Також були запрошені заступники з виховної роботи та педагоги-організатори ЗЗСО. Вони могли теж переглянути представлені роботи та почути думку членів журі.
Всі команди підготували мультимедійні презентації еколого-просвітницької діяльності та відео-виступи агітбригад. Цьогоріч тема конкурсу стосувалася лугів. Журі оцінювало агітаційний зміст, відповідність тематиці, наявність наочності та рівень режисури виступів.
Власне, цей конкурс проводиться для того, аби підвищувати еколого-просвітницьку роботу серед школярів і заохочувати їх до природоохоронної діяльності.
У номінації “Екобригада” Гран-прі отримав Коровійський ліцей. А в номінації “Екотеатр” Гран-прі дісталося гімназії №6 “Берегиня”. Також у кожній номінації були відзначені перші, другі та треті місця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *