Визначні місця Чернівців – у відеороботах наших школярів

Зйомки проєкту “ЧЕstoryЯ” втілюються за підтримки Чернівецького міського голови Романа Клічука.
Такі відеоісторії – це спільна робота учнів чернівецьких шкіл та студійців медіацентру “Діти вАрті”, також залучені і діти із внутрішньо переміщених осіб.
Хлопці та дівчата відзняли вже п’ять програм. Крайню з них готували учні ліцею №5 “Оріяна”. Отож, сьогодні тут зібралися ліцеїсти, представники ГО “Медіацентр “Діти вАрті”, начальниця Управління освіти Ірина Ткачук, радниця Чернівецького міського голови з питань креативної діяльності та позашкільної роботи закладів освіти Надія Шевченко.
Проєкт “ЧЕstoryЯ” розпочався із співпраці Управління освіти та цієї громадської організації. Школярі мають відзняти ще п’ять програм.
Сьогодні відеозаписи відзнятих сюжетів були передані Ірині Ткачук, аби програми могли переглядати у кожному освітньому закладі і використовувати у шкільній програмі.
Діти знімають свої відеороботи під керівництвом професійного оператора Веніаміна Александрова. Хлопців та дівчат у студії також навчають правильно говорити, формувати думку, вести себе в кадрі.
– Тобто, кожному відео передує серйозна підготовка, – розповідає Наталія Александрова, голова ГО “Медіацентр “Діти вАрті”. – Також зараз програми демонструються на телеканалі “С4”. Фінальну зустріч всіх учасників проєкту плануємо зробити вже на початку нового навчального року.
Переглянути відеоісторії, які відзняли чернівецькі школярі, можна на ютуб-каналі медіацентру “Діти вАрті”:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *