Обговорили дуже багато питань, які є актуальними у літній період.
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfc/1/16/1f7e2.png)
Фахівці Управління освіти ознайомили медичних сестер закладів дошкільної освіти із перспективним 4-тижневим меню на літній період.
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfc/1/16/1f7e2.png)
На нараді обговорили дотримання денного раціону спожитих продуктів, технологію приготування нових страв, контроль за дотриманням встановленої вартості харчування.
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfc/1/16/1f7e2.png)
Також провели практичну роботу із заповнення нової форми “Журналу виконання норм харчування”.
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfc/1/16/1f7e2.png)
Про організацію харчування у закладах дошкільної освіти говорила завідувачка сектору дошкільної освіти Управління освіти Любов Гаврилова.
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfc/1/16/1f7e2.png)
Про дотримання вартості і виконання норм харчування дітей – бухгалтер групи харчування ЦБ Управління освіти Тетяна Стринатко.
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfc/1/16/1f7e2.png)
Технолог Управління освіти Валентина Драгомерецька ознайомила присутніх з перспективним меню на літній період. Говорила про журнал обліку виконання норм харчування та корегування технологічних карт.
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfc/1/16/1f7e2.png)
Також Любов Гаврилова проговорила зі всіма про готовність та реагування на спалах кору, вітряної віспи та інших інфекційних хвороб у літній період.