Пісні, навіяні війною: благодійний концерт вокального ансамблю “Барви”

У цьому колективі вчилися співати десятки чернівчан не одного покоління.
Вчора у міському палаці дітей та юнацтва відбувся благодійний концерт вокального ансамблю «Барви» «Пісні, навіяні війною».
Ансамбль багато років незмінно працює у палаці. Керівник “Барвів” Марія Когос – відомий у Чернівцях педагог з вокалу, відмінник освіти України, лауреат премії ім. Ю. Федьковича. Вона навчає співати дітей із різних шкіл, гімназій та ліцеїв, які приходять саме сюди, у міський палац дітей та юнацтва.
Сьогоднішній концерт – це був перший захід в рамках проєкту колективу і палацу загалом “Незламна Україна».
Ансамбль “Барви” – гордість нашого позашкілля. Тому виступ школярів не могла не відвідати начальниця Управління освіти Ірина Ткачук. Вона подякувала дітям, батькам, керівниці ансамблю за виховання талановитої молоді, за навчання українських пісень і за потужний, патріотичний меседж колективу до слухача.
Як зауважила Марія Когос, концертну програму присвятили захисникам України, які кожного дня жертвують власним життям задля нас.
На концерті було зібрано більше 6 тис. грн. на підтримку наших воїнів.
У концертній програмі у виконанні солістів та старшої групи ансамблю прозвучали патріотичні українські пісні. Марія Аронівна завжди виховує дітей на українській класиці, а сьогодні – на тих піснях, які найкраще передають емоції українців.
Директор МПДЮ Руслан Іванюк підбив підсумки навчального року та нагородив учасників та керівника “Барвів” відзнаками закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *