Про проведення Регіональної освітянської виставки науково-практичних ідей «Спадщина Василя Сухомлинського в Новій українській школі»

Відповідно до листа Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області від 28.07.2023 №06/01-38-1839, Управління освіти  повідомляє, що кафедра педагогіки, психології та теорії управління освітою Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області проводить Регіональну освітянську виставку науково-практичних ідей «Спадщина Василя Сухомлинського в Новій українській школі», яка відбудеться з 20 до 28 вересня 2023 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області. Форма проведення – інтерактивна виставка; формат проведення – змішаний, очний з використанням технологій дистанційного навчання в синхронному та асинхронному режимі.

До участі запрошуємо педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів освіти.

Під час Регіональної освітянської виставки науково-практичних ідей «Спадщина Василя Сухомлинського в Новій українській школі»можна випробувати власні сили в ролі спікера, дослідника або експерта.

Умови та вимоги участі у заході представлено в інформаційному листі, який подано в додатку.

Початок реєстрації для участі у заході – 01 серпня 2023 року.

Просимо сприяти участі педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів та установ освіти у Виставці відповідно до умов та вимог заходу.

Лист_громади

Наказ_ІППОЧО

Виставка_Сухомлинський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *