Позашкільним навчальним закладам та інклюзивно-ресурсним центрам Чернівецької МТГ щодо надання інформації про необхідність перезарядки вогнегасників у 2023 році – ПОВТОРНО

ПОВТОРНО!!!

З метою проведення закупівлі просимо в термін до 18 серпня 2023 року надати інформацію в Управління освіти  про марку, кількість та ІНВЕНТАРНИЙ НОМЕР вогнегасників, які потребують перезарядки та обслуговування у 2023 році.

Попередньо, підготовлену інформацію про марку, кількість та ІНВЕНТАРНИЙ НОМЕР вогнегасників потрібно перевірити у бухгалтера з матеріалів Управління освіти  Понич Белли Василівни в кабінеті 90. Оскільки, за попередньою інформацією, в Ваших закладах є  вогнегасники, які не знаходяться на балансі.

Після  цього, просимо надати інформацію в письмовому вигляді про марку, кількість та ІНВЕНТАРНИЙ НОМЕР вогнегасників, які потребують перезарядки та обслуговування у 2023 році в 94 кабінет Управління освіти.

 

Також просимо надати інформацію, щодо необхідності закупівлі вогнегасників у 2023 році. Вказавши їх марку,  тип, кількість.

 

 

Контактний номер телефону:

53-70-79

Крістіна Олександрівна

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *