Перегляд фільму “Спадок нації”, вікторина з української мови та сценка з народними традиціями

Такою була неформальна зустріч директорів наших ліцеїв та гімназій.
Цього тижня відбулися наради директорів закладів освіти Чернівецької громади – закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти.
І вже другий рік поспіль такі зустрічі мають і неформальну складову.
Отож, днями в управлінні освіти відбулася нарада директорів ліцеїв та гімназій. А у п’ятницю після обіда, у ліцеї №18, керівники зібралися на зустріч, яка пройшла у форматі Андріївських вечорниць. Такі зустрічі свого часу ініціювали самі керівники, і директори приходять на неї винятково за бажанням.
Також були керівники позашкільних закладів освіти, працівники Управління освіти, заступниці начальника Управління освіти Альона Онофрей та Надія Шевченко.
Вчителі ліцею підготували тематичну сценку, гостей зустрічали за українськими традиціями… Також була вікторина на знання маловживаних українських слів та спільний перегляд документального фільму “Спадок нації”.
Наприкінці всі разом заспівали колядку, адаптовану до сучасних подій – “Там во Бахмуті”. І, за бажанням, вносили благодійні кошти на підтримку ЗСУ.
Було зібрано 3550 грн. Ці кошти будуть долучені до решти грошей, зібраних на благодійних заходах у ліцеї, та будуть адресно скеровані на допомогу нашим військовим.
Запрошуємо переглянути світлини з зустрічі за покликанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *