Продовжено прийом конкурсних пропозицій із визначення проєктів (заходів) у сфері національно- патріотичного виховання у Чернівецькій громаді.

Організатором Конкурсу є управління освіти Чернівецької міської ради.
◾Пріоритетні завдання Конкурсу:
– формування у дітей та молоді Чернівецької громади високої патріотичної свідомості, національної гідності, культури соціальних і політичних стосунків;
-формування у підростаючого покоління духовних цінностей українського патріота, зокрема, почуття патріотизму, національної свідомості, любові до українського народу, його історії, Української Держави, рідної землі, родини, культури оволодіння та вживання української мови.
-підвищення рівня світогляду учнівської молоді на основі розвинутого почуття патріотизму;
-розвиток інститутів громадянського суспільства національно-патріотичного спрямування у громаді;
-сприяння зацікавленості молоді у службі у Збройних Силах України, готовності до захисту України.
-сприяння становленню, створенню і розвитку дитячих і молодіжних громадських організацій та об’єднань.
◾Граничний обсяг фінансування одного проєкту (заходу) за рахунок коштів бюджету Чернівецької міської територіальної громади – 425 тис. грн.
◾Перелік статей, на які можуть бути спрямовані кошти, визначені міністерсьаим наказом ( https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0453-16#Text ).
◾Бюджетні кошти не можуть використовуватися на реалізацію комерційних, політичних та проєктів, що реалізуються з метою популяризації релігійних поглядів та вірувань; надання гуманітарної допомоги; покриття незапланованих витрат; на виплату призів у грошовій формі.
Фінансова підтримка не передбачає фінансування капітальних видатків.
◾Адреса, за якою здійснюється подання Конкурсних пропозицій:
вул. Героїв Майдану, 176 (104 каб.), osvitacv@gmail.com
Контактні дані для надання додаткової інформації:
(0372) 53-30-87 – Шевченко Надія.
◾Прийом конкурсних пропозицій продовжено до 27.05.2024.
◾Публічна консультація щодо заповнення заяви для участі в Конкурсі із визначення проєктів (заходів) у сфері національно-патріотичного виховання, розроблених громадськими об’єднаннями, для реалізації яких надається фінансова підтримка з бюджету Чернівецької міської територіальної громади,
відбудеться 15.05.2024 о 10.00 в управлінні освіти, вул. Героїв Майдану, 176, каб. 84.
Пакет документів:
1)Заява про участь;
2)Опис програми (проєкту, заходу);
3)Типовий кошторис витрат.
Тут можна ознайомитися зі всіма деталями щодо проведення конкурсу із визначення проєктів (заходів) у сфері національно-патріотичного виховання, розроблених громадськими об’єднаннями , для реалізації яких надається фінансова підтримка з бюджету Чернівецької міської територіальної громади:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *