Відбулося чергове засідання колегії управлінння освіти міської ради

24 травня 2024 року в онлайн-режимі за участю  членів колегії відбулося  засідання  колегії управління освіти Чернівецької міської ради.

Члени колегії розглянули подання закладів освіти на педагогічних працівників  для розміщення до галереї «Світочі педагогічної майстерності». Ознайомившись із трудовою діяльністю та досягненнями кожного учителя,  членами  колегії  обрано  12  кандидатур  педагогів  закладів освіти Чернівецької міської територіальної громади  у 12 номінаціях.

Водночас, на засіданні розглянуто питання про створення умов безпечного освітнього простору у  закладах дошкільної освіти  Чернівецької міської територіальної громади.  Члени колегії відзначили, що  в  закладах  належним чином організовано  роботу з питання створення безпечного середовища для всіх учасників освітнього процесу.  Очевидна налагоджена тісна співпраця у відповідальних осіб та керівників закладів щодо організації цієї роботи.

Крім того,  члени колегії  заслухали інформації про виконання попередніх рішень колегії: щодо фінансово – господарської діяльності освітньої галузі  громади  та виконання заходів з реалізації Програми розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя Чернівецької міської територіальної громади на  2022-2025 роки.

З кожного питання членами колегії   прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *