Переможцям – перехідні кубки: завершився міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».

Два дні поспіль – вчора та сьогодні, тривало таборування 9-ти роїв (команд) середньої та старшої вікових категорій ліцеїв та гімназій Чернівецької громади.
Впродовж цього навчального року тривала “Джура”, відбулося 9 конкурсів та змагань. І ось – фінал, таборування проходило на базі військово-спортивного ліцею.
– Ми оцінюємо, як діти зі своїми керівниками організовують таборовий побут, як прибирають за собою, наскільки охайно в наметі, як допомагають один одному, – розповів головний секретар змагань Леонід Марцісь. – “Джура” – це військо-патріотична гра, тому вишкіл роїв – дуже важливий.
Щоправда, у ніч із суботи на неділю школярів випробувала і повітряна тривога, тож певний час довелося спати в укритті. Однак таборування пройшло вдало, діти задоволені.
У неділю в обід відбулося урочисте закриття міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».
Начальниця Управління освіти Ірина Ткачук вручила подяки керівникам команд, а також головному судді змагань Віталію Мельничуку та головному секретарю Леоніду Марцісю.
За підсумками річних змагань та за підсумками таборування призові місця розподілилися наступним чином.
Середня вікова категорія:
1 місце – гімназія №6 “Берегиня”,
2 місце – ліцей №9.
3 місце – ліцей №8.
Cтарша вікова категорія:
1 місце – ліцей №5 “Оріяна”,
2 місце – ліцей №2 та військово- спортивний ліцей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *