В Управлінні освіти підписали договори з громадськими організаціями, які реалізовуватимуть проєкти у сфері національно-патріотичного виховання.

Граничний обсяг фінансування одного проєкту (заходу) за рахунок коштів бюджету Чернівецької міської територіальної громади – 425 тис. грн.
◾Кілька місяців тому було оголошено прийом конкурсних пропозицій із визначення проєктів (заходів) у сфері національно-патріотичного виховання молоді – ліцеїстів та гімназистів, у Чернівецькій громаді. Організатором Конкурсу було Управління освіти Чернівецької міської ради.
◾В Управлінні освіти відбувалися консультації з громадськими організаціями, які подавали проєкти. Потім організації свої проєкти представляли перед конкурсною комісією, яку очолював заступник Чернівецького міського голови Юрій Лесюк. Відбувалися обговорення, у членів комісії були запитання, деякі організації проєкти допрацьовували.
◾Відтак договори підписуються з наступними чотирма організаціями.
✔️Станиця «Чернівці» Пласту- національної скаутської організації України» – проєкт «Пластовий національно-патріотичний табір для дітей 6-17 років» (сума проєкту складає 410 414 грн).
Ще один проєкт «Пласту» – «Вишкіл патріотичного виховання» ( 52 000 грн).
✔️ГО «Молодіжний спортивний клуб «Варяг» – проєкт «Стежками НЕзабутих предків» (356 708 грн).
✔️ГО «Тактична група 4.5.0.» – проєкт «Вишкільний табір «Україна понад усе!» (424 050 грн).
✔️ГО «Крик душі» матерів та дружин військовослужбовців – проєкт «Ехо Героїв: День Конституції та Козацька слава» ( 93 000 грн).
◾Нагадаємо, що цього року, у січні, на сесії Чернівецької міської ради вперше у громаді було прийнято Програму національно- патріотичного виховання школярів.
(Світлини з конкурсної комісії, де у червні розглядалися проєкти, та з підписання договорів, що відбувалося днями).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *