Цінності та чесноти в освіті: перший день конференції-воркшопу “Управління в освіті: формування цілісної (доброчесної) особистості”.

Це вже друга така конференція, і цього разу така непересічна подія проходить саме у Чернівцях. Два дні, що триватиме захід, відбуватимуться панельні дискусії та буде робота у групах.
◾Конференція проходить у ЧНУ ім. Ю. Федьковича, у головному корпусі. До нашого міста приїхали управлінці у сфері освіти, зокрема, троє колишніх міністрів освіти: Сергій Квіт, сьогодні президент Національного університету “Києво-Могилянська академія”, Лілія Гриневич, проректорка Харківського національного університету ім. В. Каразіна та Ганна Новосад, співзасновниця БФ “SaveEd”.
◾У Чернівцях також перебувають Сергій Горбачов, освітній омбудсмен України, Андрій Бутенко, голова Національного агентства із забезпечення якості освіти, Тетяна Вакуленко, директорка Українського центру оцінювання якості освіти, Сергій Колебошин, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, Роман Шиян, заступник директора Команди підтримки реформ Міністерства освіти і науки України та Руслан Гурак, Голова Державної служби якості освіти України.
Чернівецькі освітяни та освітяни з інших міст мають можливість не лише слухати спікерів, а й поспілкуватися з ними.
◾Учасників конференції привітали Чернівецький міський голова Роман Клічук та ректор ЧНУ ім. Ю. Федьковича Руслан Білоскурський.
-На першій такій конференції мала можливість побувати, а вже сьогодні ця важлива подія у Чернівцях, – зауважує начальниця Управління освіти Чернівецької міської ради Ірина Ткачук – . Організовують конференцію ГО “Могилянська Стратегічна Агенція” та Державна служба якості освіти України, у співпраці з Києво-Могилянською бізнес-школою, Чернівецькою міською радою та ЧНУ ім. Ю. Федьковича. І, звісно, серед організаторів – Управління освіти та міський центр професійного розвитку педагогічних працівників.
◾Конференція розпочалася з виступу Олександра Саврука, директора Києво-Могилянської бізнес-школи. Відтак були панельні дискусії за участю запрошених спікерів, а після обіда – робота у групах.
◾Завтра конференція продовжиться. Захід також підтримується фінансово програмою “U-LEAD з Європою” та RMTeam Ukraine.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *