Як плести маскувальні сітки: освітянам провели майстер-клас.

Від початку повномасштабного російського вторгнення у закладах освіти Чернівецької громади регулярно плетуться маскувальні сітки. Плетуть педагоги, працівники закладів, діти, батьки.
◾Таку важливу роботу треба активно продовжувати, адже нашим захисникам маскувальні сітки потрібні завжди. Саме тому та БФ “Артанія Україна” ініціював такий майстер-клас для директорів закладів освіти, а Управління освіти підтримало.
– Такий захід не для піару, а для того, щоб привернути увагу до важливості плетіння маскувальних сіток, – розповіла заступниця начальника Управління освіти з виховної та позашкільної роботи закладів освіти Надія Шевченко. – З перших днів повномасштабного вторгнення українці волонтерили та допомагали ЗСУ дуже активно. І ми не маємо права зупинятися і сьогодні.
◾Майстер-клас освітянам проводили волонтери, які постійно плетуть маскувальні сітки. Із самого ранку і фактично впродовж дня приходили працівники дитячих садочків, гімназій, ліцеїв, позашкільних закладів – всі, хто мав таке бажання.
Кожен освітян також міг написати на жовто-блакитній стрічці слова побажань для наших воїнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *