«GO CAMP» у Чернівецькій гімназії №5

Останній дзвоник уже відшумів й нині для школярів розпочався новий, захопливий етап шкільного життя – відкриття літнього табору «GO CAMP», де діти впродовж трьох тижнів активно вивчатимуть англійську мову.

Мовний табір працює тут вже кілька років поспіль. Відвідують його школярі із чималим ентузіазмом. У неформальній обстановці вивчають англійську мову й активно проводять дозвілля. Наша школа вже вдруге виграла грантовий конкурс на участь в проекті «GO CAMP».

«GO CAMP» передбачає реальне спілкування з іноземцями – носіями мови. Знайомтеся, це волонтер з Португалії, Девід Олександр Габріель Маркес. Саме він кілька тижнів проведе з нашими школярами. За допомогою практичних занять та інтерактивних методів навчатиме дітей вільно володіти англійською.

Цьогорічний проект буде працювати за такими напрямами: STEAM, Global Citizenship, Leadership and Career Exploration, Sport and Health. Наша школа обрала для себе напрям «Sport and Health»- програму про здоров’я, здоровий спосіб життя, здорову кулінарію, спортивні ігри, тощо.

Місія GoCamp – виховати нове всебічно розвинене та освічене покоління свідомих громадян України, здатних до навчання впродовж життя і готових до викликів 21-го століття; надихати молодь вільно володіти іноземними мовами та бути відкритими до інших культур і досвідів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *