Обговорили дуже багато питань, які є актуальними у літній період.
Фахівці Управління освіти ознайомили медичних сестер закладів дошкільної освіти із перспективним 4-тижневим меню на літній період.
На нараді обговорили дотримання денного раціону спожитих продуктів, технологію приготування нових страв, контроль за дотриманням встановленої вартості харчування.
Також провели практичну роботу із заповнення нової форми “Журналу виконання норм харчування”.
Про організацію харчування у закладах дошкільної освіти говорила завідувачка сектору дошкільної освіти Управління освіти Любов Гаврилова.
Про дотримання вартості і виконання норм харчування дітей – бухгалтер групи харчування ЦБ Управління освіти Тетяна Стринатко.
Технолог Управління освіти Валентина Драгомерецька ознайомила присутніх з перспективним меню на літній період. Говорила про журнал обліку виконання норм харчування та корегування технологічних карт.
Також Любов Гаврилова проговорила зі всіма про готовність та реагування на спалах кору, вітряної віспи та інших інфекційних хвороб у літній період.