Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення до закупівлі Послуги з організації шкільного харчування-10 лотів
(UA-2022-02-09-015583-b)
Обґрунтування очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення:
Гранична вартість гарячого харчування для учнів пільгових категорій: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах (групах); дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів; дітей з числа осіб, визначених у статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», які мають відповідні підтверджуючі документи, встановлена згідно рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради № 915/27 від 23.11.2021р.
Розмір бюджетного призначення за КПВК 0611010 та 0611021 становить: 8 109 666,87 грн.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик:
Якість послуг повинна відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», вимогам ДСанПіНу 2.2.4-171-10, Наказу Мінагрополітики України №39 від 10.02.2016р., Порядку державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів, затвердженого Постановою КМУ №908 від 03.07.2006р., Закону України «Про дитяче харчування», Постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305. «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та іншими чинними нормативно-правовими актами. Якість продуктів харчування та виготовлені з них страви повинні відповідати вимогам діючих ДСТУ, ГОСТів, іншим нормативним документам.
Детальна інформація про предмет закупівлі відображена у наступних файлах:
Меню зимовий період (wecompress.com) (1)
Меню весняний період (wecompress.com) (1)
Детальніше обгрунтування відображено на вебсайті уповноваженого органу: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2022-02-09-015583-b
Обґрунтування застосування переговорної процедури
Документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі:
– Закон України «Про публічні закупівлі»;
– Звіт про результати проведення процедури закупівлі (UA-2021-11-30-005211-c), дата формування звіту в електронній системі закупівель 31.12.2021р.;
– Звіт про результати проведення процедури закупівлі (UA-2022-01-05-002962-c), дата формування звіту в електронній системі закупівель 06.02.2022р;
– Протоколи переговорів з учасниками від 09.02.2022 р.
- Дата оприлюднення обгрунтування: 10.02.2022 року.