Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до вимог пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами) до закупівлі – Цукерки та шоколадні вироби в асортименті
- ID номер: UA-2022-10-27-005448-a
- Предмет закупівлі: Цукерки та шоколадні вироби в асортименті.
- Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
Якість товару має відповідати вимогам ДСТУ 3924:2014 та/або ДСТУ 4135:2021 та/або ДСТУ 3893:2016 та/або іншим державним стандартам, ТУ тощо. При поставці товару, учасник (учасник, який визначений переможцем) підтверджує якість та безпеку товару, що пропонується, надаючи документи а саме – копії сертифікатів відповідності товару відповідності товару вимогам ДСТУ, та/або копії висновку санітарно-епідеміологічної експертизи відповідності товару вимогам ДСТУ, та/або копії сертифікатів якості та відповідності, та/або посвідчення про якість.
№ | Найменування цукерок/ кондитерських виробів/ шоколадних виробів | Кількість, кг | Опис |
1 | Цукерки «Ромашка» | 62,00 | Помадні цукерки зі смаком крем-брюле з какао, покриті шоколадною глазур’ю. Вага однієї цукерки повинна становити 0,014 кг ±5%. |
2 | Цукерки «Червоний мак» | 58,00 | Праліне з додаванням карамельної крихти, пасти ядер горіхів фундука та мигдалю. Цукерка покрита шоколадною глазур’ю. Вага однієї цукерки повинна становити 0,013 кг ±5%. |
3 | Цукерки «Кара-кум» | 62,00 | Праліне з тертим горіхом та додаванням вафельної крихти. Цукерка покрита шоколадною глазур’ю. Вага однієї цукерки повинна становити 0,0138 кг ±5%. |
4 | Шоколадні цукерки | 37,00 | Шоколадні цукерки з кремовою горіховою начинкою, з додаванням ядер горіхів фундука, декоровані білим шоколадом та/або шоколадні цукерки з комбінованою начинкою: праліне з подрібненими лісовими горіхами та горіхово-кремова начинка, декоровані білим і чорним шоколадом та/або цукерки з шоколадно-горіхового праліне зі смаженим кунжутом, декоровані чорним та білим шоколадом. Вага однієї цукерки повинна становити 0,0164 кг ±5%. |
5 | Желейні цукерки в шоколадній глазурі | 54,00 | Желейні цукерки зі смаками ананаса та/або апельсина, та/або лайма в шоколадній глазурі. Вага однієї цукерки повинна становити 0,012 кг ±5%. |
6 | Желейні цукерки з фруктовими начинками | 47,00 | Желейні цукерки з фруктовими начинками, на основі соків зі смаками апельсину та/або грейпфруту, та/або вишні, та/або червоних ягід, та/або лимону, та/або лайму, та/або суниці. Вага однієї цукерки повинна становити 0,007 кг ±5%. |
7 | Желейні цукерки з додаванням концентрованих фруктових соків | 80,00 | Желейні цукерки з додаванням концентрованих фруктових соків зі смаками лимону та/або апельсину, та/або яблука, та/або полуниці, та/або малини, та/або груші. Посипані дрібнокристалічним цукром. Вага однієї цукерки повинна становити 0,012 кг ±5%. |
8 | Цукерки з арахісом та м’якою карамеллю та/або цукерки зі смаками крем-брюле і крем-какао | 133,00 | Цукерки з арахісом та м’якою карамеллю та/або цукерки зі смаками крем-брюле і крем-какао. Вага однієї цукерки повинна становити 0,012 кг ±5%. |
9 | Шоколадний батончик | 96,00 | Батончик з чорного шоколаду, із помадно-шоколадною начинкою або батончик з молочного шоколаду, з начинкою крем-брюле, або молочно-шоколадний батончик з арахісовою начинкою, або батончик з молочного шоколаду, наповнений густою карамеллю з солоною ноткою. Вага одного батончика повинна становити 0,043 кг ±5%. |
10 | Цукерки вафельні | 69,00 | Цукерка складається з світло вафельних листів, поєднаних молочно-вершковою начинкою та покрита глазур’ю. Вага однієї цукерки повинна становити 0,031 кг ±5%. |
11 | Цукерки карамельні | 74,00 | Льодяникова карамель у формі цитрусових дольок з додаванням соків: апельсина та/або лимона та/або грейпфрута. Вага однієї цукерки повинна становити 0,0066 кг ±5%. |
12 | Цукерки ірис жувальні | 56,00 | Цукерки ірис жувальні зі смаком яблука та/або вишні, та/або апельсину, та/або полуниці з вмістом натуральних соків. Вага однієї цукерки повинна становити 0,005 кг ±5%. |
- Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі
Розрахунок очікуваної вартості здійснений з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275. А саме, здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціну товару, який є предметом закупівлі, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “Prozorro
Детальніше у файлах та за посиланням:
Тендерна документація _ Цукерки та шоколадні вироби в асортименті_2022
https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2022-10-27-005448-a
Дата публікації: 01.11.2022 року