Цукерки та шоколадні вироби в асортименті

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до вимог пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами) до закупівлі – Цукерки та шоколадні вироби в асортименті

  1. ID номер: UA-2022-10-27-005448-a

 

  1. Предмет закупівлі:      Цукерки та шоколадні вироби в асортименті.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Якість товару має відповідати вимогам ДСТУ 3924:2014 та/або ДСТУ 4135:2021 та/або ДСТУ 3893:2016 та/або іншим державним стандартам, ТУ тощо. При поставці товару, учасник (учасник, який визначений переможцем) підтверджує якість та безпеку товару, що пропонується, надаючи документи а саме – копії сертифікатів відповідності товару відповідності товару вимогам ДСТУ, та/або копії висновку санітарно-епідеміологічної експертизи відповідності товару вимогам ДСТУ, та/або копії сертифікатів якості та відповідності, та/або посвідчення про якість.

Найменування цукерок/ кондитерських виробів/ шоколадних виробів Кількість, кг Опис
1 Цукерки «Ромашка» 62,00 Помадні цукерки зі смаком крем-брюле з какао, покриті шоколадною глазур’ю. Вага однієї цукерки повинна становити 0,014 кг ±5%.
2 Цукерки «Червоний мак» 58,00 Праліне з додаванням карамельної крихти, пасти ядер горіхів фундука та мигдалю. Цукерка покрита шоколадною глазур’ю. Вага однієї цукерки повинна становити 0,013 кг ±5%.
3 Цукерки  «Кара-кум» 62,00 Праліне з тертим горіхом та додаванням вафельної крихти.  Цукерка покрита шоколадною глазур’ю. Вага однієї цукерки повинна становити 0,0138 кг ±5%.
4 Шоколадні цукерки 37,00 Шоколадні цукерки з кремовою горіховою начинкою, з додаванням ядер горіхів фундука, декоровані білим шоколадом та/або шоколадні цукерки з комбінованою начинкою: праліне з подрібненими лісовими горіхами та горіхово-кремова начинка, декоровані білим і чорним шоколадом та/або цукерки з шоколадно-горіхового праліне зі смаженим кунжутом, декоровані чорним та білим шоколадом. Вага однієї цукерки повинна становити 0,0164 кг ±5%.
5 Желейні цукерки  в шоколадній глазурі 54,00 Желейні цукерки зі смаками ананаса та/або апельсина, та/або лайма в шоколадній глазурі. Вага однієї цукерки повинна становити 0,012 кг ±5%.
6 Желейні цукерки з фруктовими начинками 47,00 Желейні  цукерки з фруктовими начинками, на основі соків зі смаками апельсину  та/або  грейпфруту,  та/або  вишні,  та/або  червоних ягід,  та/або  лимону,  та/або  лайму,  та/або  суниці. Вага однієї цукерки повинна становити 0,007 кг ±5%.
7 Желейні цукерки  з додаванням концентрованих фруктових соків 80,00 Желейні цукерки з додаванням концентрованих фруктових соків зі смаками лимону  та/або   апельсину,  та/або   яблука,  та/або   полуниці,   та/або  малини,   та/або  груші. Посипані дрібнокристалічним цукром. Вага однієї цукерки повинна становити 0,012 кг ±5%.
8 Цукерки з арахісом та м’якою карамеллю та/або  цукерки зі смаками крем-брюле і крем-какао 133,00 Цукерки з арахісом та м’якою карамеллю та/або  цукерки зі смаками крем-брюле і крем-какао. Вага однієї цукерки повинна становити 0,012 кг ±5%.
9 Шоколадний батончик 96,00 Батончик з чорного шоколаду, із помадно-шоколадною начинкою або  батончик з молочного шоколаду, з начинкою крем-брюле, або  молочно-шоколадний батончик з арахісовою начинкою,  або батончик з молочного шоколаду, наповнений густою карамеллю з солоною ноткою. Вага одного батончика повинна становити 0,043 кг ±5%.
10 Цукерки вафельні 69,00 Цукерка складається з світло вафельних листів, поєднаних молочно-вершковою начинкою та покрита глазур’ю.  Вага однієї цукерки повинна становити 0,031 кг ±5%.
11 Цукерки карамельні 74,00 Льодяникова карамель у формі цитрусових дольок з додаванням соків: апельсина та/або лимона   та/або грейпфрута. Вага однієї цукерки повинна становити 0,0066 кг ±5%.
12 Цукерки ірис жувальні 56,00 Цукерки ірис жувальні зі смаком яблука  та/або вишні, та/або   апельсину,  та/або  полуниці з вмістом натуральних соків. Вага однієї цукерки повинна становити 0,005 кг ±5%.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Розрахунок очікуваної вартості здійснений з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275. А саме, здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціну товару, який є предметом закупівлі, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “Prozorro

Детальніше у  файлах  та за посиланням: 

Тендерна документація _ Цукерки та шоколадні вироби в асортименті_2022

 

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2022-10-27-005448-a

 

Дата публікації: 01.11.2022 року

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *