18 жовтня 2019 року, о 13-30 год. на Соборній площі, 2 відбудеться щорічний День гостинності у формі фестивалю кулінарного та кондитерського мистецтва «Територія смаку». Його проводить Чернівецьке вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету.
В рамках заходу відбудеться:
- майстер-клас з приготування налисників, під час якого гості заходу отримають можливість самостійно навчитися формувати налисники різними способами з різноманітними начинками, з подальшим споживанням;
- презентація страв з птиці та кондитерських виробів;
- експозиція творчої майстерні гуртківців: картини з круп, солоного тіста, мастики та шоколаду, а також виставка овочево-фруктових ваз «Осінні барви Буковини» (карвінг);
- майстер-клас по приготуванню риби на відкритому вогні;
- майстер-клас з складання серветок різними способами.
Запрошуємо всіх бажаючих!